HIZLIKURYE.COM K.V.K.K. Bilgilendirme

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) UYARINCA KİŞİSELVERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA

HIZLIKURYE.COM AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ

Veri Sorumlusu: Hızlıkurye.com – Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265 – Bayrampaşa/İstanbul

Aydınlatma Metni, Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket eden HIZLIKURYE.COM tarafından HIZLIKURYE.COM’ un 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVK Kanunu”) uygun olarak www.Hızlıkurye.com sitesi Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteriler  kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin açıklamalarda bulunmak ve bilgilendirmek ve bu bilgilendirme dahilinde Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteriler için “Açık Rıza Beyanı” alınması amacıyla hazırlanmıştır.

HIZLIKURYE.COM nezdindeki kişisel verileriniz aşağıda açıklanan sebep, amaç ve yöntemlerle, ilgili yasal düzenlemeler ve yasal otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uyum gereği, Veri Sorumlusu sıfatıyla HIZLIKURYE.COM sahibi, çalışanı veya yetkilisi tarafından, sistemlerimize kaydedilecek, depolanacak, muhafaza edilecek, saklanacak, yasal ya da finansal gerekler, nedenler ile sınıflandırılacak, güncellenecek ve mevzuatın izin verdiği durumlarda ve yasal sınırlar dahilinde 3. kişilere açıklanabilecek/devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVK Kanunu’nda sayılan şekillerde işlenebilecektir.

HIZLIKURYE.COM ile paylaştığınız kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye https://Hızlıkurye.com adresinde yer alan https://Hızlıkurye.com/kisisel-verilerin-korunmasi-kanunu sayfasından erişebilirsiniz.

Ayrıca, Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteri olarak HIZLIKURYE.COM ’da, hizmetlerimizden yararlanmak, dilek ve önerilerde bulunmak, kendinizi daha iyi tanıtmak ve kullanıcı tercihlerinizi daha yakından takip edebilmemiz amacıyla, internet sitemize Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteri olurlarken ya da bilgi sağlarken veya internet sitemizi kullanırken; ad, soyad,telefon numarası e-posta, T.C. Kimlik numarası, adres, doğum bilgileri vb. dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın, paylaşacağınız veya paylaştığınız tüm kişisel verileri, çerezler (cookies – Bkz. Çerez Politikamız) aracılığı ile paylaştığınız kişisel verileriniz de dahil, internet sitesi ile KVKK md. 5/f.1 ve md. 6/f.2 uyarınca tamamen kendi istek ve açık rızanız ile paylaştığınızı, bu verilerin kendinizi tanıtmak ve size daha iyi hizmet sunulabilmesi, başvuru veya yaptığınız veya yapacağınız şikayetler ve site etkinlikleri ve yeniliklerinden haberdar edilebilmeniz amacıyla bizzat talep ettiğinizi kabul etmektesiniz. Bunun yanı sıra internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, yer sağlayıcı olarak, 5651 sayılı Kanun uyarınca trafik bilgilerinizin işleneceği dikkatinize sunulur.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı ve Hukuki Sebepleri;

HIZLIKURYE.COM tarafından toplanan kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir;

  • HIZLIKURYE.COM tarafından https://Hızlıkurye.com uzantılı internet sitesi üzerinden sağlanan faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla,
  • HIZLIKURYE.COM tarafından ifa edilen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi,
  • HIZLIKURYE.COM tarafından sunulan ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğeni ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sunulması kapsamında;
  • Müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Ürün ve/veya hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Ürün ve/veya hizmetlerin pazarlama süreçlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • HIZLIKURYE.COM tarafından sunulan ürün ve/veya hizmetlerden en yüksek faydanın elde edilmesi için ilgili süreçlerin planlanması ve/veya icrası.
  • HIZLIKURYE.COM tarafından sunulan ürün ve/veya hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi kapsamında;
  • Hizmetlerin ifa süreçlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Müşteri hizmetlerinin ve ilişkilerinin yürütülmesi,
  • Hizmetin ifa edilmesinin sonrasında destek hizmetlerinin, müşteri memnuniyetinin, kurumsal iletişim faaliyetlerinin, müşteri ilişkileri ile müşteri talep ve şikayetlerinin yönetimi süreçlerinin planlanması, takibi ve/veya icrası,
  • Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve/veya icrası
  • Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteri talep ve/veya şikayetlerinin takibi,
  • Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşterilere özel satış ve pazarlama faaliyetlerinin planlanması ve/veya yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin ve/veya hukuki taleplerin takibi, mevzuattan doğan hakların tesisi, kullanılması ve korunması.
  • HIZLIKURYE.COM’ un ve HIZLIKURYE.COM ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari iş güvenliğinin temin edilmesi kapsamında;
  • HIZLIKURYE.COM operasyonlarının güvenliğinin ve hukuka uygun bir şekilde yürütülmesinin temini,
  • Kişisel Verilerin doğru ve güncel olmasının ve mevzuat hükümlerince korunması ve saklanmasının sağlanması,
  • Yetkili kurum ve kuruluşlara yürürlükte bulunan ilgili kanunlar kaynaklı bilgi verilmesi,
  • HIZLIKURYE.COM tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi kapsamında;
  • Bilgi güvenliği süreçlerinin planlanması, denetimi ve/veya icrası,
  • Bilgi teknolojileri alt yapısının oluşturulması ve/veya yönetilmesi,
  • Finans ve/veya muhasebe işlerinin takibi,
  • Hukuk işlerinin takibi,
  • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Lojistik ve taşımacılık faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Üretim ve/veya operasyon süreçlerinin planlanması ve/veya icrası.
  • HIZLIKURYE.COM’ un ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve/veya icrası kapsamında;
  •  Hızlıkurye.com’ un iş ortakları ve/veya diğer tedarikçilerle olan ilişkilerin yönetimi, stratejik planlama faaliyetlerinin icrası,
  • HIZLIKURYE.COM’ un web sitesinde Müşteri kaydının açılması, kullanıcı adı oluşturulması, güncellenmesi,
  • Kalite kontrolünün yapılması ve/veya hizmet kalitesinin artırılması,
  • Online satış veya tele-satış yapılması ve bunu sağlayabilmek için HIZLIKURYE.COM’ un Müşteri ile iletişime geçebilmesi,
  • HIZLIKURYE.COM tarafından Müşteri’ye ait faturanın (e-fatura, e-arşiv, kâğıt fatura) Müşteri’ye gönderiminin sağlanması,
  • Sipariş ve hizmet takibinin yapılması,
  • Alıcıya ürün/ürünlerin teslim edilmesi, gönderilmesi,
  • Bilgilendirme, ürün tanıtımı yapılması, Müşteri’lere öneri sunulabilmesi, kampanya, promosyon, indirim, teklif, etkinlikler, çekilişler, yarışmalar ve fırsat faaliyetleri ve hizmetlerimizle ilgili Müşteri’lerimizin bilgilendirilmesi,
  • Hizmet sonrası HIZLIKURYE.COM tarafından Müşteri’ye destek verilebilmesi,
  • HIZLIKURYE.COM, Müşteri memnuniyetini oluşturmak ve/veya arttırmak amacıyla iyileştirdiği ve yeni geliştirdiği ürün ve hizmetler için, Müşteri’lerini haberdar edilmesi,
  • Müşteri’lere toplu elektronik ileti yönetiminin sağlanması,
  • HIZLIKURYE.COM’ un web sitesinin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmesi,
  • HIZLIKURYE.COM’ un web sitesini analiz etmek ve bu sayede performansını arttırması,
  • HIZLIKURYE.COM’ un web sitesinin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlaması,
  • HIZLIKURYE.COM’ un web sitesine yönelik olarak kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmesi,
  • Mesafeli satış sözleşmesi, Kurye hizmet sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek, akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülüklerin ifa edilmesi,
  • Müşteri ile kurulacak sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • HIZLIKURYE.COM’ un hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için verinizi işlemenin zorunlu olması.
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, HIZLIKURYE.COM’ un meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması gibi diğer nedenlerle ve amaçlarla (“Amaçlar”), KVK Kanunu’nun 5. ve 6. Maddelerinde ve söz konusu kanun uyarınca işbu Aydınlatma Metninde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde kişisel veriler işlenebilecektir.

2. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ile Aktarım Amacı

Türk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu, Türk Borçlar Kanunu, Karayolu Taşıma Kanunu, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili sair yasal düzenlemelerde yer alan Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşterilere ilişkin kimlik bilgileri, adres gibi erişim/iletişim bilgileri, kullanılan ürünlere ve alınan hizmetlere ilişkin bilgileri, ürünlere ve hizmetlere erişimde kullandığı yöntemlere ilişkin bilgiler, sesli ve görüntülü görüşmelerde veya Hızlıkurye.com’ un siz müşterimiz ile imzaladığı sözleşmeler kapsamında gerçekleşen işlemler sonucu edindiği müşterinin kimliğini belirli veya belirlenebilir hale getirmeye yarayan her türlü bilgi ve belge, kişisel veri kapsamındadır.

Hızlıkurye.com tarafından toplanan kişisel verileriniz yukarıda detayları verilen faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla Hızlıkurye.com’un ticari ve iş stratejilerinin planlanması ve icrası, şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Hızlıkurye.com’un ve Hızlıkurye.com ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari iş güvenliğinin temin edilmesi, Hızlıkurye.com tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla iştiraklerimize, ana hissedarına, doğrudan-dolaylı yurtiçi- yurtdışı iştiraklerine, hissedarlarımıza, iş ortaklarımıza (yalnızca anonim olarak), iş ortakları, sunulan hizmet kapsamında yürütülen faaliyetlerle ilgili birlikte çalışılan şirketler, telekomünikasyon şirketleri, elektronik haberleşme sektöründeki şirketler ve iş ortağımız olan diğer şirketler, bayileri veya tedarikçilere, hukuki, finansal, vergisel ve operasyonel danışmanlar, servis sağlayıcıları ve sigorta tedarikçileri de dahil tedarikçi ve/veya taşeron firmaları, telekomünikasyon ve elektronik haberleşme alanındaki iş ortaklarımız, yurtiçi/yurtdışında yerleşik olan depolama, saklama, arşiv hizmeti sağlayıcılarımız, veri tabanları, sunucu (server) barındırma hizmeti sağlayıcıları, veri merkezleri, bulut (cloud) platformları, denetçilerimiz, kurye ve sair taşıma şirketleri, müşavirleri, ve diğer üçüncü kişilerle, Bakanlıklar gibi kamu tüzel kişileri ve yasal otoritelere; müşteri bilgilerini istemeye kanunen yetkili resmi mercilerle, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişiler ile diğer kişilerle KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde paylaşılabilecek, bu doğrultuda işlenebilecek ve yukarıda belirtilen Amaçlar ve sebepler doğrultusunda yurtiçi ve/veya yurtdışına gönderilebilecek veya transfer edilebilecektir.

3. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

1. Kişisel verileriniz Hızlıkurye.com tarafından e-posta, ilgili internet siteleri ve mobil uygulama gibi kanallardan, Hızlıkurye.com’ un erişimine imkan verdiğiniz hesaplar üzerinden elektronik ortamda doğrudan Üye, kullanıcı, ziyaretçi, çevrimiçi ziyaretçi, müşteri, gönderen, alıcı, çalışan adayı, gönderen veya alıcı yakını, teslim alanlar, tedarikçi yetkilileri, kurumsal müşteri yetkilileri, potansiyel müşteri  ya da sair resmi kurumlar yahut doğrudan dolaylı bağlı ortaklıklarımız veyahut hakim hissedarımız veya hizmet aldığımız ya da verdiğimiz gerçek ya da tüzel üçüncü kişiler aracılığıyla toplanmaktadır. Kişisel verileriniz ayrıca Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında ve bu Aydınlatma Metni’nin 1. ve 2. maddelerde belirtilen hukuki sebepler ve amaçlar doğrultusunda işlenebilecek ve paylaşılabilecektir.

4. Hızlıkurye.com Tarafından Açık Rıza Doğrultusunda İşlenen Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları
Hızlıkurye.com işbu Aydınlatma Metninde belirtilen kişisel verilerinizi, yukarıda ve bu kısımda belirtilen amaçlarla, işbu Aydınlatma Metni’ni onaylamanız ile verdiğiniz açık rızanız kapsamında işleyebilecektir.

Hızlıkurye.com ile olan hukuki ilişkiniz kapsamında paylaşmış olduğunuz kimlik bilgileriniz, iletişim bilgileriniz, adres bilgileriniz ile pazarlama bilgileriniz tarafınıza hizmetlerin pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası ile şirketin sunduğu hizmetlerden en yüksek faydanın elde edilmesi için ilgili süreçlerin planlanması ve icrası kapsamında Hızlıkurye.com tarafından e-posta ve web sitesi üzerinden anlık bildirimlerin yapılması, kullanıcı alışkanlıklarının tespit edilerek hedefleme, profilleme ve analizlerin yapılması, özelleştirilmiş içeriklerin sunulması, dijital pazarlama, yeniden pazarlama, reklam yapılması, Hızlıkurye.com iş ve stratejilerine ilişkin süreçlerin planlanması ve geliştirilmesi kapsamında tarafınıza yapılan reklamlara ilişkin değerlendirme, analiz ve optimizasyon faaliyetlerinin yapılması, Hızlıkurye.com’un sunduğu ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve icrası kapsamında pazar araştırmaları ve anketlerin yapılması amaçlarıyla işlenebilecek ve paylaşılabilecektir.

Hızlıkurye.com ile olan hukuki ilişkiniz kapsamında paylaşmış olduğunuz ad-soyad, telefon numaranız, adresiniz vb. sizinle alakalı kullanıcı bilgilerinizi hizmetlerimizin yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası ile buna yönelik kötü niyetli hareketlerin engellenmesi amacıyla ilgili kişiler ile paylaşılabilecektir.

5. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu 11. Madde Kapsamındaki Hakları Kanun’un 11. maddesi kapsamında kişisel veri sahibi olarak Hızlıkurye.com’ a başvurduğunuzda;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz

TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN

6698 Sayılı Kanun kapsamında bizimle iletişime geçmek ve geri bildirimde bulunmak ya da sorularınızı yöneltmek için kimliğinizi açıklayıcı belgeler ve talebinizi içeren dilekçeniz ile HIZLIKURYE.COM – Kocatepe Mah. Gümrük İskelesi Cad. Mega Center A Blok No: 89/265 Bayrampaşa – İSTANBUL/TÜRKİYE adresine bizzat elden iletebilir veya noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz.

Bu kapsamda konuyla ilgili yapılacak olan yazılı başvurular tarafımızdan yapılacak olan kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, HIZLIKURYE.COM talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, HIZLIKURYE.COM, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarife üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır. HIZLIKURYE.COM’ un gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin kayıt ve belgeleri ilgili yasal düzenlemeler kapsamında belirli bir süre ile saklama yükümlülüğü olduğundan; kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini ya da anonimleştirilmesini istemeniz halinde bu talebiniz HIZLIKURYE.COM tarafından yasal düzenlemeler ile belirlenen süre sonunda yerine getirilebilecektir. Ancak bu süre zarfında kişisel verileriniz HIZLIKURYE.COM tarafından hukuken zorunlu olan durumlar dışında işlenmeyecek ve ulusal ve uluslararası yasal düzenlemeler ile sözleşmelerden kaynaklı zorunluluklar haricinde üçüncü kişiler ile paylaşılmayacaktır.

İŞBU MÜŞTERİ AÇIK RIZA METNİ’NDE YER ALAN HUSUSLARLA ALAKALI OLARAK AÇIK RIZA VERMİŞ OLDUĞUNUZ KİŞİSEL VERİLERİNİZİN, YUKARIDA AÇIKLANMIŞ OLAN AMAÇLARLA İŞLENMESİNE VE YUKARIDA BELİRTİLMİŞ OLAN KİŞİLERE AKTARILMASINA HİÇBİR ETKİ ALTINDA KALMADAN, MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ’Nİ DE OKUYARAK AÇIK RIZA VERDİĞİNİZİ KABUUL ETMİŞ BULUNUYORSUNUZ

GÖNDERİCİLER

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, soyisim
  • T.C. Kimlik No
  • Pasaport numarası
  • Doğum tarihi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi  (din ve kan grubu bilgisi maskelenerek)
  • Doğum Yeri
  • İmza

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, soyisim
  • T.C. Kimlik No
  • Pasaport numarası
  • Doğum tarihi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi  (din ve kan grubu bilgisi maskelenerek)
  • Doğum Yeri
  • İmza

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi
  • İletişim Adresi
  • Cep Telefonu Numarası
  • İkametgah/Posta Adresi
  • Sosyal Medya Hesap İsimleri
  • Ev Telefonu Numarası

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • (Uyuşmazlık Halinde) Dava Dosyasındaki Bilgiler
  • İhtarnameler
  • Adli ve İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Fatura, makbuz, senet, çek bilgileri
  • Kargo Gönderisi İçerik ve Kargo Geçmişi Bilgileri
  • Talep, Şikayet ve Öneri Bilgileri

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Finansal Performans Bilgileri
  • Malvarlığı ve Gelir Bilgileri
  • Banka Hesap Bilgisi
  • Banka Kart/ Kredi Kartı Bilgileri
  • Ödeme Geçmişi
  • Teminat İçin Mal Beyanı Bilgileri
  • Kredi Raporu
  • Cari Hesap Ekstresi

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

RİSK YÖNETİMİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ticari Risklerin Takibi/Yönetilmesi İçin İşlenen Bilgiler

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERILERİN İŞLENMESINİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile ve ilgili kişi tarafından beyan edilen belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

GÖRSEL İŞİTSEL KAYIT BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İşitsel Kayıtlar (Çağrı Merkezi Kayıtları)

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; çağrı merkezi kayıtları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Sosyal Medya Kampanyaları ile Elde Edilen Bilgiler
  • Anket ve Kampanya Çalışması ile Elde Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler yürütülen kampanya çalışmaları ve web sitesi çerezleri vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Göndericilere ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize, iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

ALICILAR

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • T.C. Kimlik Numarası
  • Ünvan
  • İmza
  • Vergi Kimlik Numarası
  • Pasaport Numarası

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, gönderici tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, soyisim
  • T.C. Kimlik No
  • Pasaport numarası
  • Doğum tarihi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi  (din ve kan grubu bilgisi maskelenerek)
  • Doğum Yeri
  • İmza

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler, web uygulamaları, mobil uygulamalar ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İkametgah/Posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, gönderici tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • (Uyuşmazlık Halinde) Dava Dosyasındaki Bilgiler
  • İhtarnameler
  • Adli ve İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Talep, Şikayet ve Öneri Bilgileri
  • Kargo Gönderisi İçerik ve Kargo Geçmişi Bilgileri
  • Fatura

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, gönderici/ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Banka Hesap Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

GÖRSEL İŞİTSEL KAYIT BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İşitsel Kayıtlar (Çağrı Merkezi Kayıtları)

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; çağrı merkezi kayıtları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Sosyal Medya Kampanyaları ile Elde Edilen Bilgiler
  • Anket ve Kampanya Çalışması ile Elde Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler yürütülen kampanya çalışmaları ve web sitesi çerezleri vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Alıcılara ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize, iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

GÖNDERİCİ / ALICI YAKINLARI / TESLİM ALANLAR

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • T.C. Kimlik Numarası
  • İmza

 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Kimlik Bilgileri

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • T.C. Kimlik Numarası
  • İmza

 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İletişim Adresi
  • Cep Telefonu Numarası
  • Adres Bilgileri

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Kredi Kartı Bilgisi

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

GÖRSEL İŞİTSEL KAYIT BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İşitsel Kayıtlar (Çağrı Merkezi Kayıtları)

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; çağrı merkezi kayıtları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Sosyal Medya Kampanyaları ile Elde Edilen Bilgiler
  • Anket ve Kampanya Çalışması ile Elde Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Talep, Şikayet ve Öneri Bilgileri
  • Kargo Gönderisi Bilgileri

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; posta kabulü sırasında, gönderici/ilgili kişi tarafından beyan edilen bilgiler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Gönderici/ Alıcı Yakınları / Teslim Alanlara ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize, iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmıştır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

ZİYARETÇİLER

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad – Soyad
  • T.C. Kimlik No

 

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler giriş sırasında alınan kayıt vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad – Soyad
  • T.C. Kimlik No

 

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler giriş sırasında alınan kayıt vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler internete giriş esnasında alınan kayıt vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • IP Adresi Bilgileri
  • İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri
  • Bilgisayar Ekran Kayıtları
  • Cihaz IMEI Numarası
  • Cihaz MAC Adresi

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Ziyaretçilere ait kişisel veriler yukarıdaki amaçlar ile sınırlı olarak hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİLER

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, Soyisim

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Pazarlama Ve Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, Soyisim

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Pazarlama Ve Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Pazarlama Ve Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar), elektronik formalar ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • IP Adresi Bilgileri
  • İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri
  • Şifre ve Parola Bilgileri Bilgisayar Ekran Kayıtları
  • Cihaz IMEI Numarası
  • Cihaz MAC Adresi

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çevrimiçi Ziyaretçilere ait kişisel veriler yukarıdaki amaçlar ile sınırlı olarak hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

 

 

ÇALIŞAN ADAYLARI

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Fotoğraf
  • İmza

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, portallar aracılığı ile (Kariyer.Net, Linkedin, Eleman.net vb) , İŞKUR ve özel istihdam büroları, basında verilen ilanlar aracılığı ile (gazete, dergi vb.), aday tarafından gönderilen özgeçmişler aracılığı ile, basılı iş başvuru formları aracılığı ile ve websitemizde bulunan iş başvuru formları aracılığıyla iletilen özgeçmişler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Fotoğraf
  • İmza

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, portallar aracılığı ile (Kariyer.Net, Linkedin, Eleman.net vb) , İŞKUR ve özel istihdam büroları, basında verilen ilanlar aracılığı ile (gazete, dergi vb.), aday tarafından gönderilen özgeçmişler aracılığı ile, basılı iş başvuru formları aracılığı ile ve websitemizde bulunan iş başvuru formları aracılığıyla iletilen özgeçmişler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası
  • Ev Telefonu Numarası
  • İkametgah/Posta Adresi

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, portallar aracılığı ile (Kariyer.Net, Linkedin, Eleman.net vb) , İŞKUR ve özel istihdam büroları, basında verilen ilanlar aracılığı ile (gazete, dergi vb.), aday tarafından gönderilen özgeçmişler aracılığı ile, basılı iş başvuru formları aracılığı ile ve websitemizde bulunan iş başvuru formları aracılığıyla iletilen özgeçmişler vasıtasıyla toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Özgeçmiş Bilgileri
  • Referans Bilgileri
  • İş Deneyimleri
  • Çalışma Geçmişi Ve Detayları
  • Ücret Beklentisi
  • Eğitim Durumu

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Referans Bilgileri için ilgili kişinin açık rıza vermesi

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, portallar aracılığı ile (Kariyer.Net, Linkedin, Eleman.net vb) , İŞKUR ve özel istihdam büroları, basında verilen ilanlar aracılığı ile (gazete, dergi vb.), aday tarafından gönderilen özgeçmişler aracılığı ile, basılı iş başvuru formları aracılığı ile ve websitemizde bulunan iş başvuru formları aracılığıyla iletilen özgeçmişler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ait kişisel veriler aktarılmamaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad – Soyad
  • TC Kimlik Numarası
  • Vergi Kimlik Numarası
  • İmza Sirküleri
  • Araç Ruhsat Bilgileri (teminat olarak)
  • Ehliyet Fotokopisi (kan grubu bilgisi maskelenerek)
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Nüfus Cüzdanı/Kimlik Fotokopisi  (din ve kan grubu bilgisi maskelenerek)

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Erişim Yetkilerinin Düzenlenmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad – Soyad
  • TC Kimlik Numarası
  • Vergi Kimlik Numarası
  • İmza Sirküleri
  • Araç Ruhsat Bilgileri (teminat olarak)
  • Ehliyet Fotokopisi (kan grubu bilgisi maskelenerek)
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Nüfus Cüzdanı/Kimlik Fotokopisi  (din ve kan grubu bilgisi maskelenerek)

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Erişim Yetkilerinin Düzenlenmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası
  • İkametgah / Posta Adresi
  • İş Yeri İsmi/Ünvanı
  • İş Yeri Adresi
  • İş Telefonu Numarası
  • Faks Numarası

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Erişim Yetkilerinin Düzenlenmesi,Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile basılı formlar ile toplanmaktadır.

İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Fatura, Makbuz
  • Sipariş ve Kargo Geçmişi Bilgileri
  • Talep, Öneri, Şikayet ve İşlem Bilgileri
  • Gönderi Listesi

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi,  Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

 

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Pozisyon/ Unvan Bilgileri

 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve basılı formlar ile toplanmaktadır.

MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Diploma Bilgileri
  • Mesleki Deneyim ve Sertifikalar
  • SRC Belgesi /Türü

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve basılı formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza  ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

KURUMSAL MÜŞTERİ YETKİLİLERİ

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • Anne / Baba Adı
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Vergi Kimlik Numarası
  • T.C. Kimlik Numarası
  • İmza Sirküleri
  • Faaliyet Belgesi
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • İşyeri İsmi/ Ünvanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Ehliyet Fotokopisi
  • Pasaport Fotokopisi

 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad
  • Anne / Baba Adı
  • Doğum Tarihi
  • Doğum Yeri
  • Vergi Kimlik Numarası
  • T.C. Kimlik Numarası
  • İmza Sirküleri
  • Faaliyet Belgesi
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • İşyeri İsmi/ Ünvanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Ehliyet Fotokopisi
  • Pasaport Fotokopisi

 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • (Uyuşmazlık Halinde) Dava Dosyasındaki Bilgiler
  • İhtarnameler
  • Adli ve İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • (Uyuşmazlık Halinde) Dava Dosyasındaki Bilgiler
  • İhtarnameler
  • Adli ve İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

GÖRSEL İŞİTSEL KAYIT BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İşitsel Kayıtlar (Çağrı Merkezi Kayıtları)

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; çağrı merkezi kayıtları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Anket ve Kampanya Çalışması ile Elde Edilen Bilgiler
  • Sosyal Medya Kampanyaları ile Elde Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler yürütülen kampanya çalışmaları sırasında toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Finansal Performans Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, ilgili kişi tarafından beyan edilen belgeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

RİSK YÖNETİMİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ticari Risklerin Takibi/Yönetilmesi İçin İşlenen Bilgiler

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusunun Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERILERİN İŞLENMESINİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile ve ilgili kişi tarafından beyan edilen belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Kurumsal Müşteri Yetkililerine ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak tedarikçilerimize, hissedarlarımıza ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

 

POTANSİYEL MÜŞTERİLER

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, soyisim
  • T.C. Kimlik No

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde,ve basılı form veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İsim, soyisim
  • T.C. Kimlik No

 

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde,ve basılı form veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi
  • İletişim Adresi
  • İletişim Numarası
  • İkametgah Adresi
  • Sosyal Medya Hesap İsimleri

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde ve basılı form veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • (Uyuşmazlık Halinde) Dava Dosyasındaki Bilgiler
  • İhtarnameler
  • Adli ve İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Soruşturma ve İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Talep,öneri,işlem ve şikayet bilgisi

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,Talep / Şikayetlerin Takibi,Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ve basılı form veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

GÖRSEL İŞİTSEL KAYIT BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • İşitsel Kayıtlar (Çağrı Merkezi Kayıtları)

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; çağrı merkezi kayıtları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Sosyal Medya Kampanyaları ile Elde Edilen Bilgiler
  • Anket katılım sonuçları
  • Kampanya Çalışması ile elde edilen bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hızlıkurye.com tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler yürütülen kampanya çalışmaları sırasında toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Potansiyel ürün ve hizmet alıcısına ait veriler yukarıdaki amaçlar ile sınırlı olarak hissedarlarımıza  ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.
HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak veya yazılı bir dilekçe vasıtasıyla;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Kocatepe Mahallesi Gümrük İskelesi Caddesi Mega Center A Blok No:89/265, 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Hızlıkurye.com’a (“Furkan Sönmez Web Sitesi Sahibi ”) bizzat başvurarak,
  • Güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle Hızlıkurye.com’ un bilgi@hızlıkurye.com e-posta adreslerimize göndererek iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

 

Call Now ButtonTıkla Ara

tebrikler !

indirim BÜLTEni'NE BAŞARIYLA ABONE OLDUNUZ.

Hızlıkurye.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

×